Доступність посилання

ТОП новини

Колишнього мера Красного Луча Сергія Лук’яненка звільнено з-під варти


-- no author -- Про це повідомила його адвокат Марина Валєєва. За її словами, Антрацитівський міський суд 4-го березня задовольнив її клопотання про призупинення розгляду кримінальної справи, порушеної проти С.Лук’яненка, до його одужання та змінив запобіжний захід. Останнім часом С.Лук’яненко у тяжкому стані перебував у слідчому ізоляторі міста Луганська, а тепер на лікування в Інституті кардіології міста Києва, повідомляє УНІАН.

Про це повідомила його адвокат Марина Валєєва. За її словами, Антрацитівський міський суд 4-го березня задовольнив її клопотання про призупинення розгляду кримінальної справи, порушеної проти С.Лук’яненка, до його одужання та змінив запобіжний захід. Останнім часом С.Лук’яненко у тяжкому стані перебував у слідчому ізоляторі міста Луганська, а тепер на лікування в Інституті кардіології міста Києва, повідомляє УНІАН.

На 9-е березня у Верховному Суді України призначене слухання касації С.Лук’яненка та його адвокатів про незаконність порушеної проти нього кримінальної справи. Адвокат Марина Валєєва також повідомила, що місцевий суд Красного Луча залишив без задоволення скарги С.Лук’яненка про незаконність звільнення його з посади міського голови та відмови у реєстрації кандидатом на цю посаду на позачергових виборах міського голови 14-го березня. За словами пані Валєєвої, обидві скарги були розглянуті без участі представників та адвокатів С.Лук’яненка. Зараз адвокати оскаржують ці рішення в апеляційній інстанції.
XS
SM
MD
LG