Доступність посилання

ТОП новини

У Києві лідер блоку “Наша Україна” Віктор Ющенко, виступаючи на мітингу опозиції біля пам’ятника Тарасу Шевченку, заявив, що українська влада повністю відсторонилася від святкування 190-річниці народження Кобзаря, починаючи від президента і закінчуючи місцевою владою


-- no author -- “Я позавчора приїхав з Моринець, села яке родило Тараса. Я ніколи не забуду так званий “святковий вечір”: у холодному клубі без жодного представника влади з Києва, з Черкас сільська громада прославляє свого земляка. Чому сьогодні у такий славний ювілей Шевченка колону маніфестантів очолюють журналісти із платками на роті? Це говорить про те, що ми дійсно живемо у невільній країні, коли кожний божий тиждень закриваються чи “Сільські вісті”, чи “Громадське радіо”, чи радіо “Континент”. Так буде з кожним засобом масової інформації, яке проголошуватиме іншу думку ніж ця влада”.

“Я позавчора приїхав з Моринець, села яке родило Тараса. Я ніколи не забуду так званий “святковий вечір”: у холодному клубі без жодного представника влади з Києва, з Черкас сільська громада прославляє свого земляка. Чому сьогодні у такий славний ювілей Шевченка колону маніфестантів очолюють журналісти із платками на роті? Це говорить про те, що ми дійсно живемо у невільній країні, коли кожний божий тиждень закриваються чи “Сільські вісті”, чи “Громадське радіо”, чи радіо “Континент”. Так буде з кожним засобом масової інформації, яке проголошуватиме іншу думку ніж ця влада”.
XS
SM
MD
LG