Доступність посилання

ТОП новини

До 150-ліття Кримської війни, що офіційно відзначатиметься наступного року, група британських пілотів здійснить переліт в Україну на літаках часів 1-ї і 2-ї Світових війн


-- no author -- З ініціативою до українського уряду звернувся член королівської родини Об’єднаного Королівства Великобританії і Північної Ірландії принц Майкл Кентський і представники лондонського авіаційного клубу "Крилатий ескадрон".

Про це повідомили в Кримському Товаристві сприяння обороні України.

З ініціативою до українського уряду звернувся член королівської родини Об’єднаного Королівства Великобританії і Північної Ірландії принц Майкл Кентський і представники лондонського авіаційного клубу "Крилатий ескадрон". За попередньою домовленістю з українською стороною, очікується приліт 15-20 літаків першої половини 20-го століття. Вони візьмуть участь у шоу в Києві та Криму. Торік у березні Президент України підписав указ "Про 150-ліття Східної (Кримської) війни". Зараз у Криму розташовані меморіали і кладовища британських, російських, турецьких, французьких та італійських військовослужбовців, які загинули на території півострова у 1854-55 роках.
XS
SM
MD
LG