Доступність посилання

ТОП новини

Американська Рада директорів з питань радіомовлення наполегливо просить українську владу негайно відновити трансляцію київської FM-радіостанції “Континент”, яка ретранслювала програми закордонних мовників, у тому числі радіо “Свобода” і “Голосу Америки”


-- no author -- Рада директорів в ухваленій резолюції вимагає також ретельно розслідувати обставини смерті директора полтавської телерадіокомпанії “ЮТА” Георгія Чечика. Він загинув 3 березня в автокатастрофі, їдучи до Києва на переговори стосовно мовлення радіо “Свобода” на FM-хвилях у Полтаві.

Рада директорів в ухваленій резолюції вимагає також ретельно розслідувати обставини смерті директора полтавської телерадіокомпанії “ЮТА” Георгія Чечика. Він загинув 3 березня в автокатастрофі, їдучи до Києва на переговори стосовно мовлення радіо “Свобода” на FM-хвилях у Полтаві.

Американська Рада директорів з питань радіомовлення закликає українську владу припинити тиск на незалежні засоби масової інформації.

В інтерв’ю радіо “Свобода” керівник управління інформаційної політики адміністрації Президента України Сергій Васильєв заперечив заяви західних країн стосовно проблемної ситуації з мас-медіа в Україні: “Я живу в Україні і працюю в Україні, і тому не розумію зміст заяв ні з боку США, ні з боку ЄС, ні з боку інших шанованих європейських структур. В Україні відбувається нормальний демократичний процес функціонування ЗМІ. Жодна політична сила не обмежена у можливості в підконтрольних їй ЗМІ подавати інформацію під тим кутом зору, під яким вона вважає за необхідне”.
XS
SM
MD
LG