Доступність посилання

ТОП новини

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко вважає, що колишнього держсекретаря США Мадлен Олбрайт потрібно оголосити персоною нон-грата в Україні, бо її заяви загрожують Україні


-- no author -- Такою була сьогодні реакція Симоненка на публікацію 8 березня в американській газеті “The New York Times” статті пані Олбрайт, де висловлюється стурбованість ситуацією зі свободою слова і перспективами президентських виборів в Україні.

Такою була сьогодні реакція Симоненка на публікацію 8 березня в американській газеті “The New York Times” статті пані Олбрайт, де висловлюється стурбованість ситуацією зі свободою слова і перспективами президентських виборів в Україні.

“Я ознайомився учора з матеріалами, і там чітко вона (М.Олбрайт) вже погрожує, якщо вибори в Україні не відбудуться так, як вважають США, то вони будуть вживати заходів: рахунки закривати і багато чого іншого. Перепрошую, як же це (назвати), як не втручанням у внутрішні справи і погрози представникам народу України, який би оцінки давав відносно їхніх капіталів. Але це якраз свідчить, що її більше не можна пускати на територію України”.
XS
SM
MD
LG