Доступність посилання

ТОП новини

Майже 2 тисячі львів’ян протестували під стінами Львівської міської ради проти підвищення тарифів на водопостачання і водовідведення. З 1 березня ціни за послуги Львівводоканалу зросли на 30%


-- no author -- Акцію протесту організувала депутатська фракція “Наша Україна” і обласний осередок Народного руху. Учасники протесту тримали у руках численні гасла на кшталт: “Ми проти підняття тарифів”, “У Львові живуть князі, а не бомжі” і з обуренням проти діяльності міського голови, а також скандували “Ганьба”.

Акцію протесту організувала депутатська фракція “Наша Україна” і обласний осередок Народного руху. Учасники протесту тримали у руках численні гасла на кшталт: “Ми проти підняття тарифів”, “У Львові живуть князі, а не бомжі” і з обуренням проти діяльності міського голови, а також скандували “Ганьба”.

Минулого тижня міський голова Львова зупинив дію ухвали сесії міськради про заборону підняття тарифів на водопостачання. Оскільки міський голова Любомир Буняк сьогодні перебуває у Києві, а секретар – у Польщі, то сесія не відбулася. На ній мали скасувати вето міського голови.
XS
SM
MD
LG