Доступність посилання

ТОП новини

Європейський парламент розглянув резолюцію щодо політичної ситуації в Україні


-- no author -- У документі наголошується, що Європарламент вимагає від української влади забезпечити прозорість та демократичність президентських виборів у жовтні цього року, а також закликає Київ поважати свободу слова.

У документі наголошується, що Європарламент вимагає від української влади забезпечити прозорість та демократичність президентських виборів у жовтні цього року, а також закликає Київ поважати свободу слова.

Європейський парламент у своїй резолюції закликає українську владу "поліпшити тюремні умови, припинити безпідставне затримання та скоротити занадто довгий термін досудового ув''язнення; поважати свободу слова та вживати постійних та ефективних заходів для того, щоб не допускати втручання в роботу вільних та незалежних ЗМІ, безпідставні адміністративні та судові переслідування телевізійних каналів та інших ЗМІ, а також вживання сили проти журналістів".

Депутати Європарламенту висловлюють занепокоєння нещодавнім рішенням про закриття газети "Сільські вісті", припиненням мовлення української служби радіо "Свобода" та кампанією проти "П''ятого каналу".
XS
SM
MD
LG