Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Верховної Ради Микола Томенко повторно пропонує парламенту заборонити перевірки засобів масової інформації у 2004-му році у зв''язку з виборами Президента України, запланованими на 31-е жовтня


-- no author -- Про це йдеться у проекті постанови Ради "Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації в 2004-му році". У пояснювальній записці Томенко заявляє, що контролюючі органи можуть зловживати своїм правом перевіряти ЗМІ, а це особливо неприпустимо перед президентськими виборами.

Про це йдеться у проекті постанови Ради "Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації в 2004-му році". У пояснювальній записці Томенко заявляє, що контролюючі органи можуть зловживати своїм правом перевіряти ЗМІ, а це особливо неприпустимо перед президентськими виборами.

"Таким чином, проект постанови Верховної Ради України спрямований на забезпечення конституційного права громадян на інформацію", - йдеться в пояснювальній записці. 4-го березня парламент не підтримав пропозиції заборонити перевірки ЗМІ до завершення виборів Президента.

Опозиція неодноразово обвинувачувала владу, зокрема Адміністрацію Президента, у прагненні ліквідувати не залежні засоби масової інформації.
XS
SM
MD
LG