Доступність посилання

ТОП новини

Депутати Ялтинської міськради ухвалили рішення тимчасово припинити виділення земельних ділянок під індивідуальне будівництво до затвердження Генерального плану розвитку міста


-- no author -- Про це повідомила прес-служба міськвиконкому Ялти. Відтепер земельні ділянки виділятимуться тільки під проведення інвестиційних проектів і соціальні об’єкти.

Про це повідомила прес-служба міськвиконкому Ялти. Відтепер земельні ділянки виділятимуться тільки під проведення інвестиційних проектів і соціальні об’єкти.

У прес-службі міськвиконкому Ялти повідомили, що таке рішення пов’язане з виступом у кримській пресі депутата Ялтинської міськради Олега Зубкова, який звинуватив керівництво міста і деяких депутатів у "розбазарюванні унікальної Південнобережної землі, незаконній забудові парків і скверів Ялти". Тим часом у Меджлісі кримськотатарського народу вважають, що насправді ялтинська влада таким чином тисне на репатріантів, щоб ті припинили свої акції протесту з вимогами про виділення їм земельних ділянок на Південному узбережжі Криму.
XS
SM
MD
LG