Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради доручив трьом комітетам парламенту за участю керівників силових структур розібратися із ситуацією, що склалася у зв`язку з діями податкових органів стосовно органів місцевого самоврядування, зокрема Тернопільської міської ради


-- no author -- Про це Володимир Литвин повідомив на сесії парламенту. Як заявив голова комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Анатолій Матвієнко, вчора податкова міліція заблокувала приміщення Тернопільської міської ради. За його словами, аналогічні дії проведені і в деяких інших регіонах України, зокрема, у місті Болграді Одеської області та у місті Василькові Київської області.

Про це Володимир Литвин повідомив на сесії парламенту. Як заявив голова комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Анатолій Матвієнко, вчора податкова міліція заблокувала приміщення Тернопільської міської ради. За його словами, аналогічні дії проведені і в деяких інших регіонах України, зокрема, у місті Болграді Одеської області та у місті Василькові Київської області.

А. Матвієнко з трибуни Верховної Ради звернувся до прем`єр-міністра України Віктора Януковича з проханням розібратися з ситуацією. Він зазначив, що замість того, щоб підтримати місцеве самоврядування, робиться все для того, "щоб розправлятися з органами місцевого самоврядування".
XS
SM
MD
LG