Доступність посилання

ТОП новини

Державний секретар США Колін Павелл, який перебуває з візитом у Кабулі, запевнив афганського лідера Хаміда Карзая у тому, що США продовжуватимуть допомагати Афганістану


-- no author -- Виступаючи перед учнями однієї з жіночих шкіл у Кабулі, Павелл наголосив на важливості участі жінок у загальних виборах, що заплановані в Афганістані на червень. “У цій школі на мене справило приємне враження, як проходить реєстрація виборців. Щодня в країні реєструються 8 тисяч осіб; ми, безумовно, йдемо вперед у процесі підготовки виборів,” - сказав Колін Павелл.

Колін Павелл: “Президент США Джордж Буш сповнений рішучості досягти відновлення Афганістану, щоб афганський народ, спираючись на Конституцію, створив демократичну державу з процвітаючою економікою і вірою у майбутнє”.

Виступаючи перед учнями однієї з жіночих шкіл у Кабулі, Павелл наголосив на важливості участі жінок у загальних виборах, що заплановані в Афганістані на червень. “У цій школі на мене справило приємне враження, як проходить реєстрація виборців. Щодня в країні реєструються 8 тисяч осіб; ми, безумовно, йдемо вперед у процесі підготовки виборів,” - сказав Колін Павелл.

Карзай після переговорів з Павеллом не виключив, що дата проведення загальних виборів у країні може бути змінена. У кращому випадку, сказав він, голосування відбудеться, як і планувалося, у червні, але можливо його і перенесуть на липень-серпень через проблеми з реєстрацією виборців.
XS
SM
MD
LG