Доступність посилання

ТОП новини

Між Україною та Польщею відбувся сьогодні телеміст, у якому з Варшави взяли участь помічник заступника держсекретаря США у справах Європи та Євразії Стівен Пайфер і посол США в Україні Джон Гербст


-- no author -- У Варшаві американські дипломати брали участь у тристоронній польсько-українсько-американській зустрічі, присвяченій в основному перебігу миротворчої місії в Іраку польських та українських військовиків і початку роботи нафтогону “Одеса-Броди”. Стівен Пайфер підкреслив, що і США, і Європа радо зустрінуть Україну в Євросоюзі, НАТО та інших світових інституціях; на тлі економічного зростання та реформування армії світова спільнота чекає від Києва на активніші демократичні перетворення.

У Варшаві американські дипломати брали участь у тристоронній польсько-українсько-американській зустрічі, присвяченій в основному перебігу миротворчої місії в Іраку польських та українських військовиків і початку роботи нафтогону “Одеса-Броди”. Стівен Пайфер підкреслив, що і США, і Європа радо зустрінуть Україну в Євросоюзі, НАТО та інших світових інституціях; на тлі економічного зростання та реформування армії світова спільнота чекає від Києва на активніші демократичні перетворення.

Американський дипломат Стівен Пайфер сказав: “Ми бажаємо, щоб Україна була стабільна і демократична, ми хотіли б бачити Україну, яка економічно стає сильнішою після впровадження ринкових реформ, і ми хотіли б побачити Україну ближче до Європи, євроатлантичних інститутів”.
XS
SM
MD
LG