Доступність посилання

ТОП новини

Ялтинський регіональний меджліс оголосив про радикалізацію своїх дій у боротьбі за права своїх співвітчизників


-- no author -- У заяві меджлісу, поширеній у Симферополі, мовиться, що 9-місячна акція протесту проти дискримінації кримських татар, яким відмовляють у виділенні земельних ділянок на Південному узбережжі Криму, не вплинула ні на місцеву, ні на республіканську владу. А тому регіональний меджліс ухвалив рішення розбити на майдані перед ялтинським міськвиконкомом постійне наметове містечко.

У заяві меджлісу, поширеній у Симферополі, мовиться, що 9-місячна акція протесту проти дискримінації кримських татар, яким відмовляють у виділенні земельних ділянок на Південному узбережжі Криму, не вплинула ні на місцеву, ні на республіканську владу. А тому регіональний меджліс ухвалив рішення розбити на майдані перед ялтинським міськвиконкомом постійне наметове містечко.

Крім того, з 21-го березня кримські татари розпочинають самостійну забудову земельних масивів, на яких були розташовані так звані „галявини протесту”.

Минулого тижня ялтинська міськрада ухвалила рішення призупинити виділення землі населенню під будівництво індивідуального житла.
XS
SM
MD
LG