Доступність посилання

ТОП новини

Американське командування в Іраку оголосило остаточні дані про жертви вчорашнього теракту в Багдаді


-- no author -- Під час вибуху готелю загинули за цими даними 7 осіб і 35 зазнали поранень. Представник командування генерал Марк Кімміт заявив: "Терорист-смертник, що перебував за кермом автомобіля, привів у дію вибуховий пристрій. В машині, судячи з усього, було приблизно 450 кілограмів вибухівки і артилерійські снаряди. Сильно постраждали готель "Маунт Лебанон" і кілька сусідніх будівель".

Під час вибуху готелю загинули за цими даними 7 осіб і 35 зазнали поранень. Представник командування генерал Марк Кімміт заявив: "Терорист-смертник, що перебував за кермом автомобіля, привів у дію вибуховий пристрій. В машині, судячи з усього, було приблизно 450 кілограмів вибухівки і артилерійські снаряди. Сильно постраждали готель "Маунт Лебанон" і кілька сусідніх будівель".

Сьогодні стався вибух в іракському місті Басрі, 2 особи загинули. А в місті Баакубі загинули три іракські тележурналісти.

Віце-президент США Дік Чейні заявив, що спроби терористів зашкодити встановленню демократії в Іраку приречені на провал.
XS
SM
MD
LG