Доступність посилання

ТОП новини

Державний секретар США Колін Павелл з коротким візитом відвідав сьогодні Багдад, де виступив перед американськими військовими. За його словами, поваливши режим Саддама Хуссейна, війська коаліції усунули загрозу для регіону і всього світу


-- no author -- Павелл наголосив, що терористи в Іраку намагаються завадити стабілізації в країні: “Терористи не хочуть, щоб Ірак був вільним. Вони проти того, щоб іракці жили в умовах демократії. Їм не потрібна рівноправність жінок. Вони проти таких благ, і тому завдають ударів скрізь, де тільки можуть”.

Павелл наголосив, що терористи в Іраку намагаються завадити стабілізації в країні: “Терористи не хочуть, щоб Ірак був вільним. Вони проти того, щоб іракці жили в умовах демократії. Їм не потрібна рівноправність жінок. Вони проти таких благ, і тому завдають ударів скрізь, де тільки можуть”.

Потім Павелл провів прес-конференцію, де наголосив на рішучості США сприяти встановленню демократії в Іраку. Майже 20 арабських журналістів на вияв протесту залишили прес-конференцію. У такий спосіб вони виступили проти вбивства двох іракських журналістів телеканалу “Аль-Арабія”. Вони загинули після того, як американські солдати помилково відкрили вогонь по їхній машині.
XS
SM
MD
LG