Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради Криму Борис Дейч розпорядився скликати 24-го березня позачергову сесію кримського парламенту, щоб розглянути питання про систему виборів в автономії


-- no author -- Про це повідомив прес-центр Верховної Ради АРК. Ухвалення українським парламентом у першому читанні проекту Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради АРК, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів”, який передбачає для Криму пропорційну виборчу систему, викликало протести кримського керівництва.

Про це повідомив прес-центр Верховної Ради АРК. Ухвалення українським парламентом у першому читанні проекту Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради АРК, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів”, який передбачає для Криму пропорційну виборчу систему, викликало протести кримського керівництва.

Минулого тижня віце-спікер парламенту автономії Василь Кисельов заявив, що український парламент, проголосувавши за цей законопроект, порушив Конституцію України і Криму. На позачерговій сесії проурядова більшість планує запропонувати проект рішення, який відкидає пропорційну виборчу систему для Криму.
XS
SM
MD
LG