Доступність посилання

ТОП новини

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак сьогодні на прес-конференції заявив, що йому погрожують люди з оточення першого заступника Податкової адміністрації України Сергія Медведчука і вимагають добровільно написати заяву про звільнення


-- no author -- Михайло Сендак повідомив, що 19 березня увечері біля його будинку у Дрогобичі до нього підійшли невідомі люди, які представилися з кола Сергія Медведчука і попередили про арешт у найближчі дні, якщо він не подасть у відставку. Невідомі особи нагадали голові про кримінальну справу, порушену проти керівництва автотранспортного підприємства, яке 2 роки тому очолював Михайло Сендак.

Михайло Сендак повідомив, що 19 березня увечері біля його будинку у Дрогобичі до нього підійшли невідомі люди, які представилися з кола Сергія Медведчука і попередили про арешт у найближчі дні, якщо він не подасть у відставку. Невідомі особи нагадали голові про кримінальну справу, порушену проти керівництва автотранспортного підприємства, яке 2 роки тому очолював Михайло Сендак.

Михайло Сендак зауважує: “Я не боюся, я не змінюю своєї позиції, я не бачу за собою ніякої вини, і я відчуваю, що мені немає необхідності йти у відставку”.
XS
SM
MD
LG