Доступність посилання

ТОП новини

Понад 200 тисяч палестинців брали участь сьогодні в секторі Газа в похороні лідера угруповання "Хамас" шейха Ахмеда Яссіна, вбитого внаслідок ізраїльського ракетного удару


-- no author -- "Хамас" та інші радикальні палестинські угруповання погрожують відімстити за смерть Яссіна. Ізраїльська армія блокувала палестинські території.

Масові акції протесту відбулися і на Західному березі Йордану.

Гелікоптери випустили ракету по Яссіну, коли він виходив із мечеті. Загинули ще щонайменше три особи. Прем’єр-міністр Ізраїлю Арієль Шарон заявив: "Держава Ізраїль нанесла удар по одному з лідерів палестинських терористів-убивць. Ідеологією цієї людини було знищення євреїв тільки тому, що вони євреї, і ліквідація держави Ізраїль. Війна з тероризмом не закінчилася. Це важка кампанія, і весь світ мусить усвідомити, що в ній треба брати участь. Право єврейського народу, як і будь-якого іншого, що намагається вижити, боротися з тими, хто прагне його знищення".

"Хамас" та інші радикальні палестинські угруповання погрожують відімстити за смерть Яссіна. Ізраїльська армія блокувала палестинські території.
XS
SM
MD
LG