Доступність посилання

ТОП новини

Високопоставлені представники нинішньої та колишньої адміністрацій США свідчать незалежній комісії американського Конгресу, яка розслідує обставини терактів 11 вересня 2002 року


-- no author -- У попередній доповіді комісії мовиться, що за день до терактів керівництво США ухвалило рішення повалити в Афганістані режим талібів, якщо він відмовиться вигнати з країни Усаму бен Ладена.

У попередній доповіді комісії мовиться, що за день до терактів керівництво США ухвалило рішення повалити в Афганістані режим талібів, якщо він відмовиться вигнати з країни Усаму бен Ладена.

На засіданні вже виступили колишній секретар США Мадлен Олбрайт та її наступник Колін Павелл.

Нинішній держсекретар Павелл заявив: "Ми виявили, що колишній адміністрації не вдалося усунути загрозу. Тому радник президента з питань національної безпеки Кондоліза Райс дала вказівку переглянути політику і виробити стратегію того, як знищити загрозу з боку "Аль-Каїди". Це було зроблено першого тижня її роботи в адміністрації".

Мадлен Олбрайт у свою чергу заявила, що боротьба з тероризмом і угрупованням "Аль-Каїда" була одним із пріоритетів адміністрації Білла Клінтона.
XS
SM
MD
LG