Доступність посилання

ТОП новини

Керівник американо-британської адміністрації Іраку Пол Бремер має намір найближчим часом створити нове міністерство оборони – за сто днів до формування перехідного іракського уряду


-- no author -- Пол Бремер сьогодні заявив: "Один з першочергових обов’язків будь-якої держави полягає в тому, щоб захистити своїх громадян від агресії з-за кордону. Іракська безпека – головне завдання іракських громадян. Ми чуємо про це кожного дня, і це головний пріоритет коаліції. Щоб бути певними, що Ірак має структури, які можуть забезпечити це, я офіційно ще цього тижня створю нове Міністерство оборони і комітет національної безпеки".

Пол Бремер сьогодні заявив: "Один з першочергових обов’язків будь-якої держави полягає в тому, щоб захистити своїх громадян від агресії з-за кордону. Іракська безпека – головне завдання іракських громадян. Ми чуємо про це кожного дня, і це головний пріоритет коаліції. Щоб бути певними, що Ірак має структури, які можуть забезпечити це, я офіційно ще цього тижня створю нове Міністерство оборони і комітет національної безпеки".
XS
SM
MD
LG