Доступність посилання

ТОП новини

У Сполучених Штатах Америки колишній урядовий експерт Ричард Кларк заявив, що адміністрація президента Джорджа Буша перед терактами 11-го вересня 2001-го року не розглядала проблему боротьби з тероризмом як першочергову


-- no author -- Кларк виступив перед незалежною комісією, яка з’ясовує, чи можливо було попередити теракти, жертвами яких стали 3 тисячі осіб. Колишній експерт, зокрема, заявив, звертаючись до присутніх членів комісії та до громадян Америки, які слідкують за роботою комісії по телебаченню, що уряд підвів їх. “Ті, хто повинні були забезпечити ваш захист, підвели вас. І я підвів вас. І за все це я прошу у вас вибачення”, - сказав Ричард Кларк.

Кларк виступив перед незалежною комісією, яка з’ясовує, чи можливо було попередити теракти, жертвами яких стали 3 тисячі осіб. Колишній експерт, зокрема, заявив, звертаючись до присутніх членів комісії та до громадян Америки, які слідкують за роботою комісії по телебаченню, що уряд підвів їх. “Ті, хто повинні були забезпечити ваш захист, підвели вас. І я підвів вас. І за все це я прошу у вас вибачення”, - сказав Ричард Кларк.

Адміністрація Буша вважає політично мотивованими твердження Кларка, який рік тому залишив посаду радника Білого дому з питань боротьби з тероризмом.
XS
SM
MD
LG