Доступність посилання

ТОП новини

Відомий американський фінансист і меценат Джордж Сорос прибув до Криму


-- no author -- Водночас працівники Міжнародного фонду “Відродження”, які запросили його в Україну, заявили про спроби представників кримської влади зірвати цей візит.

Водночас працівники Міжнародного фонду “Відродження”, які запросили його в Україну, заявили про спроби представників кримської влади зірвати цей візит.

Представник фонду “Відродження” Олег Смирнов повідомив, що дирекція Лівадійського палацу відмовила у наданні приміщення для проведення міжнародної конференції “Толерантність і права людини: співпраця недержавних організацій і донорів” за участю Джорджа Сороса. Дирекція, за словами Олега Смирнова, пояснює таке рішення тим, що Лівадійський палац, який перебуває у власності Державного управління справами України, закрили до четверга пожежники, хоча фонд повністю оплатив оренду. Раніше у наданні приміщення для зустрічі Джорджа Сороса зі студентами відмовило керівництво Таврійського національного університету. Представники фонду "Відродження" заявили, що кримські заходи за участі відомого фінансиста і мецената відбудуться у будь-якому випадку.
XS
SM
MD
LG