Доступність посилання

ТОП новини

У Лівадійському палаці розпочалася міжнародна конференція "Толерантність і права людини: співпраця недержавних організацій і донорів" за участю відомого фінансиста та філантропа Джорджа Сороса


-- no author -- Про це журналістам повідомив координатор програми "Інтеграція в українське суспільство депортованих кримських татар, болгар, вірмен, греків і німців", що фінансується міжнародним фондом "Відродження", Олег Смирнов.

Про це журналістам повідомив координатор програми "Інтеграція в українське суспільство депортованих кримських татар, болгар, вірмен, греків і німців", що фінансується міжнародним фондом "Відродження", Олег Смирнов.

За його словами, сьогодні вночі Президент України Леонід Кучма розпорядився надати приміщення Лівадійського палацу для проведення цієї конференції. За словами О.Смирнова, учора дирекція музею відмовила у проведенні конференції, хоча фонд "Відродження" сплатив усі рахунки, що виставив палац-музей. Дирекція, за його словами, пояснила своє рішення тим, що Лівадійський палац закрили пожежні до четверга.
XS
SM
MD
LG