Доступність посилання

ТОП новини

Відомий фінансист і меценат Джордж Сорос заявив у Ялті, що причиною його негостинного прийому з боку України є глава Президентської Адміністрації Віктор Медведчук


-- no author -- Учора організатори приїзду Сороса в Україну повідомили, що кримська влада перешкоджає зустрічам Джорджа Сороса у Криму. Були проблеми і з організацією круглого столу в Лівадійському палаці.

Учора організатори приїзду Сороса в Україну повідомили, що кримська влада перешкоджає зустрічам Джорджа Сороса у Криму. Були проблеми і з організацією круглого столу в Лівадійському палаці.

На прес-конференції в Лівадійському палаці Джордж Сорос заявив, що ні на кого не образився: "Ні-ні. Сьогодні сонячна погода, і ми проводимо свій захід усе-таки саме в Лівадійському палаці. А те невелике непорозуміння, що сталося на момент мого приїзду, та негостинність, що була продемонстрована, я думаю, виходить з одного джерела. Це пан Медведчук. Але я побачив, що в нього не так уже багато влади і не все в його силах", - відзначив Джордж Сорос. Сьогодні він також відвідає кримськотатарську бібліотеку в Симферопролі. Водночас власті відмовили йому у зустрічі зі студентами в Таврійському національному університеті.
XS
SM
MD
LG