Доступність посилання

ТОП новини

Представник блоку «Наша Україна» в Криму Валерій Пробий-Голова розцінив спробу зриву круглого столу «Толерантність і права людини: напрямки діяльності недержавних організацій і донорів» у Лівадії за участі фінансиста і філантропа Джорджа Сороса як вияв слабкості і непрофесійності української і кримської влади


-- no author -- За словами Валерія Пробий-Голови, кримська влада, отримавши команду з Адміністрації Президента, не знала як себе поводити і скористалася старим сценарієм, який реалізувала минулого року для протидії Форуму демократичних сил за участі Віктора Ющенка.

За словами Валерія Пробий-Голови, кримська влада, отримавши команду з Адміністрації Президента, не знала як себе поводити і скористалася старим сценарієм, який реалізувала минулого року для протидії Форуму демократичних сил за участі Віктора Ющенка.

Тим часом кримський прем’єр Сергій Куницин, який відмовився зустрічатися із Джорджем Соросом, не вважає, що візит до Криму американського фінансиста і філантропа призведе до загострення міжнаціональної обстановки на півострові.

Учора Джордж Сорос поклав відповідальність за перешкоджання його перебуванню в Криму на главу президентської адміністрації Віктора Медведчука.
XS
SM
MD
LG