Доступність посилання

ТОП новини

Колишній кандидат у мери міста Ромни Сумської області Олексій Біловол звинувачує Адміністрацію Президента в знятті його з реєстрації


-- no author -- Про це він повідомив журналістам на прес-конференції. За його словами, виборчий процес повністю контролювався місцевою владою, зокрема, представниками райдержадміністрації, які діяли за вказівкою Адміністрації Президента.

Про це він повідомив журналістам на прес-конференції. За його словами, виборчий процес повністю контролювався місцевою владою, зокрема, представниками райдержадміністрації, які діяли за вказівкою Адміністрації Президента.

Олексій Біловол сказав, що в ході виборчого процесу були допущені багато грубих порушень.

Зокрема, до спостереження за виборами не були допущені представники громадських організацій і журналісти. Також серед порушень Біловол назвав неправильний принцип формування виборчих комісій. Він сказав, що жодна його скарга щодо численних порушень у ході виборів не була зареєстрована.

Як повідомлялося, 27-го березня Зарічний районний суд міста Суми скасував рішення територіальної виборчої комісії Ромен про реєстрацію кандидатом у мери Ромен колишнього голови районної державної адміністрації, представника Соціалістичної партії Олексія Біловола.
XS
SM
MD
LG