Доступність посилання

ТОП новини

Голова Інституту відкритого суспільства, фінансист Джордж Сорос, коментуючи журналістам сьогоднішній інцидент на форумі громадських правозахисних організацій


-- no author -- За його словами, "за цим хтось стоїть". Фінансист зазначив, що коли вчора він міг сказати, що за інцидентом, коли в Криму відмовилися надати приміщення Лівадійського палацу для проведення конференції стоїть голова Адміністрації Президента Віктор Медведчук, то він не може сказати, хто організував сьогоднішній інцидент.

За його словами, "за цим хтось стоїть". Фінансист зазначив, що коли вчора він міг сказати, що за інцидентом, коли в Криму відмовилися надати приміщення Лівадійського палацу для проведення конференції стоїть голова Адміністрації Президента Віктор Медведчук, то він не може сказати, хто організував сьогоднішній інцидент.

Незважаючи на це, Дж.Сорос зазначив, що все одно підтримуватиме українські громадські організації "у наперед програшній битві та сподівається, що колись вона все ж таки стане виграшною", - повідомляє ІМІ. Конференція продовжилася в нормальному режимі.
XS
SM
MD
LG