Доступність посилання

ТОП новини

Вчора у київському бюро радіо “Свобода” президент корпорації “Радіо Вільна Європа – Радіо Свобода” Томас Дайн та директор радіостанції “Голос Америки” Девід Джексон поінформували журналістів про ситуацію, яка склалася довкола мовлення цих радіостанцій на FM-частотах


-- no author -- Торкаючись питання про розрив угоди між радіо “Свобода” і радіо “Довіра” та закриттям радіостанції “Континент”, Томас Дайн наголосив, що це не є справою бізнесу, як кажуть представники “Довіри”, справа полягає у порушеннях українською владою принципів свободи слова: “Ми відповідаємо своїй назві – радіо “Свобода”. І щодня ми боремося за свободу у кожному місці, де виходимо в ефір. Як я вже казав раніше, ми будемо намагатися змінити ситуацію зі свободою слова в Україні. Ми з паном Джексоном надзвичайно вражені мужністю українських журналістів”.

Торкаючись питання про розрив угоди між радіо “Свобода” і радіо “Довіра” та закриттям радіостанції “Континент”, Томас Дайн наголосив, що це не є справою бізнесу, як кажуть представники “Довіри”, справа полягає у порушеннях українською владою принципів свободи слова: “Ми відповідаємо своїй назві – радіо “Свобода”. І щодня ми боремося за свободу у кожному місці, де виходимо в ефір. Як я вже казав раніше, ми будемо намагатися змінити ситуацію зі свободою слова в Україні. Ми з паном Джексоном надзвичайно вражені мужністю українських журналістів”.
XS
SM
MD
LG