Доступність посилання

ТОП новини

Вчора до Києва з Криму повернувся відомий фінансист, засновник Міжнародного фонду «Відродження» Джордж Сорос


-- no author -- Однак столиця не дуже тепло його зустріла. Один з інцидентів стався перед початком форуму громадських правозахисних організацій «Права людини на виборах». Двоє членів праворадикальної організації “Братство” прийшли до залу, де починався форум і облили президію, у якій сидів Джордж Сорос, клеєм і водою.

Однак столиця не дуже тепло його зустріла. Один з інцидентів стався перед початком форуму громадських правозахисних організацій «Права людини на виборах».

Двоє членів праворадикальної організації “Братство” прийшли до залу, де починався форум і облили президію, у якій сидів Джордж Сорос, клеєм і водою.

Правоохоронці затримали хуліганів і вивели їх з приміщення, при цьому ті вигукували: “Нехай живе “Братство!” та “Сорос, геть з України, у тебе нічого не вийде!”

А пізніше, коли кортеж Джорджа Сороса під’їхав до Будинку вчителя, де філантроп брав участь у круглому столі “Верховенство права і судова реформа в Україні”, активісти “Братства” здійснили спробу закидати гостей яйцями.

Коментуючи те, що сталося пан Сорос сказав: “Це новий досвід для мене. Раніше я ніколи не знав нічого подібного. Я не знаю, чому це сталося саме в Україні. Я переконаний, що за цим хтось стоїть, що це не просто інцидент”.

До цього, тим не менше, пан Сорос додав, що він не має наміру призупиняти допомогу Україні: “Моя підтримка України не зміниться. Я вважаю, що в Україні можна зробити значно більше, аніж зроблено”.
XS
SM
MD
LG