Доступність посилання

ТОП новини

Знаний американський кіноактор Сильвестр Сталлоне запросив відомих українських боксерів - братів Кличків знятися у його фільмі “Роккі-6”


-- no author -- Володимир та Віталій Клички зустрілися із зіркою Голлівуду в Лос-Анджелесі, де спортсмени готуються до майбутніх поєдинків. Саме під час цієї зустрічі Сталлоне і розповів Кличкам, що має намір зняти шосту частину стрічки “Роккі” і був би радий бачити братів у цьому фільмі.

Володимир та Віталій Клички зустрілися із зіркою Голлівуду в Лос-Анджелесі, де спортсмени готуються до майбутніх поєдинків. Саме під час цієї зустрічі Сталлоне і розповів Кличкам, що має намір зняти шосту частину стрічки “Роккі” і був би радий бачити братів у цьому фільмі.

Як повідомляє офіційний сайт українських боксерів, Клички пообіцяли повернутися до цієї теми в кінці квітня, коли відбудуться їхні вирішальні бої.

Планується, що 10 квітня у Лас-Вегасі молодший з братів Володимир Кличко проведе поєдинок з американцем Леймоном Брюстером за звання чемпіона світу у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації.

А Віталій Кличко 24 квітня зустрінеться в Лос-Анджелесі з південноафриканцем Коррі Сандерсом, змагаючись за титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради.
XS
SM
MD
LG