Доступність посилання

ТОП новини

Україна зобов''язалася перед НАТО провести президентські вибори у жовтні на принципах рівності кандидатів, відкритості і свободи агітації


-- no author -- Про це йдеться у Плані цілей Україна-НАТО на 2004 рік. У документі також наголошується, що Україна сприятиме роботі офіційних спостерігачів від інших країн під час виборів.

Про це йдеться у Плані цілей Україна-НАТО на 2004 рік. У документі також наголошується, що Україна сприятиме роботі офіційних спостерігачів від інших країн під час виборів.

Київ також зобов''язався перед НАТО розширити свободу засобів масової інформації в 2004 році. Передбачена підготовка законодавчих змін, які б удосконалили ліцензування телекомпаній і державну реєстрацію ЗМІ, а також скасували обмеження на участь інвесторів у створенні телекомпаній та інформаційних агентств.

Сьогодні ж Президент України Леонід Кучма надіслав привітання президентам 7 держав, які вступили до НАТО. Леонід Кучма очікує розширення можливостей співпраці між Україною та новими членами Альянсу.

Завтра у Брюсселі відбудеться церемонія підняття прапорів семи нових членів НАТО – Болгарії, Естонії, Латвії, Литви, Румунії, Словаччини і Словенії.
XS
SM
MD
LG