Доступність посилання

ТОП новини

Учасники конференції з відновлення Афганістану, яка завершилася у Берліні, ухвалили спільну заяву, в якій зобов’язуються надати Кабулу допомогу у розмірі понад


-- no author -- Заява передбачає зміцнення присутності міжнародних миротворців та створення 5-х нових регіональних управлінь з відновлення країни. У документі йдеться також про необхідність домагатися роззброєння загонів афганських місцевих воєначальників. Особливу увагу форум приділив проблемі боротьби з незаконним виробництвом наркотиків у Афганістані.

Заява передбачає зміцнення присутності міжнародних миротворців та створення 5-х нових регіональних управлінь з відновлення країни. У документі йдеться також про необхідність домагатися роззброєння загонів афганських місцевих воєначальників. Особливу увагу форум приділив проблемі боротьби з незаконним виробництвом наркотиків у Афганістані.

Виступаючи на спільній прес-конференції, канцлер Німеччини Герхард Шредер та афганський лідер Хамід Карзай висловили задоволення підсумками берлінської конференції.
XS
SM
MD
LG