Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Верховної Ради, голова слідчої парламентської комісії з виборів мера міста Мукачевого Закарпатська області Юрій Оробець у своєму відкритому листі просить голову парламенту Володимира Литвина, генерального прокурора Геннадія Васильєва і прем''єр-міністра Віктора Януковича допомогти у проведенні чесних і прозорих виборів мера міста


-- no author -- Депутат вважає, що в роботі територіальної виборчої комісії Мукачевого допускаються численні порушення, зокрема, за його інформацією, комісія проводить свої засідання в закритому режимі і не допускає на них кандидатів у мери та їхніх представників. Депутат обвинувачує комісію в незаконному позбавленні реєстрації кандидата в мери, депутата від блоку "Наша Україна" Віктора Балоги, а також незаконній реєстрації підтримуваного Соціал-демократичною партією (об''єднаною) Ернеста Нусера.

Депутат вважає, що в роботі територіальної виборчої комісії Мукачевого допускаються численні порушення, зокрема, за його інформацією, комісія проводить свої засідання в закритому режимі і не допускає на них кандидатів у мери та їхніх представників. Депутат обвинувачує комісію в незаконному позбавленні реєстрації кандидата в мери, депутата від блоку "Наша Україна" Віктора Балоги, а також незаконній реєстрації підтримуваного Соціал-демократичною партією (об''єднаною) Ернеста Нусера.

На його думку, на виборах мера Мукачевого голова адміністрації Президента, лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук відпрацьовує виборчі технології для президентських виборів. Депутат зазначає, що порушення при організації виборів мера Мукачевого негативно впливають на міжнародну репутацію України, оскільки за ситуацією з виборами у цьому місті спостерігає Парламентська асамблея Ради Європи.
XS
SM
MD
LG