Доступність посилання

ТОП новини

Україна хотіла б заручитися підтримкою Туреччини для вступу до НАТО та Світової організації торгівлі. Про це заявив прем’єр-міністр Віктор Янукович під час урочистого підписання Спільного плану дій між урядами двох країн. Від імені Анкари документ підписав прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган, який прибув в Україну з офіційним візитом.


-- no author -- Прем’єр-міністр України Віктор Янукович під час зустрічі зі своїм турецьким колегою підкреслив готовність України співпрацювати з Туреччиною в галузі енергетики, зокрема, в ядерній, транспортній та військово-технічній сфері, а також в мирному використанні космосу.

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович під час зустрічі зі своїм турецьким колегою підкреслив готовність України співпрацювати з Туреччиною в галузі енергетики, зокрема, в ядерній, транспортній та військово-технічній сфері, а також в мирному використанні космосу.

Віктор Янукович: "Ми задоволені досягнутим рівнем стосунків економічних з Туреччиною. Але під час нашої ранкової зустрічі ми підкреслювали, що в нас є величезний потенціал для подальшого розширення наших торгово-економічних стосунків та збільшення товарообігу”.

У свою чергу пан Ердоган відзначив, що Туреччина всіляко готова підтримувати Україну в її просуванні на Захід. До цього він додав, що його країна має намір взяти найактивнішу участь , причому на самому високому рівні, в церемоніях, пов’язаних з такою історичною датою, як 150-ліття кримських воєн.

Реджеп Ердоган: "Ми дуже зацікавлені в тому, щоб якомога швидше закінчилися бюрократичні перепони щодо спорудження та відкриття у Севастополі пам’ятника військовим, які загинули в цих війнах".
XS
SM
MD
LG