Доступність посилання

ТОП новини

Кримська міліція категорично спростовує інформацію про те, що напад на співробітника інтернет-видання “Кримська лінія” Дмитра Пожидаєва 6 квітня в Симферополі вчинений з метою зашкодити його професійній діяльності


-- no author -- Веб-майстер і координатор інтернет-видання "Кримська лінія" Дмитро Пожидаєв, який отримав внаслідок нападу групи схожих на скінгедів осіб серйозну черепно-мозкову травму, припустив, що напад на нього пов''язаний з його професійною діяльністю і тим, що видання публікувало різко критичні матеріали про деяких місцевих політиків.

Таку заяву зробив Центр громадських зв’язків Головного Управління МВС України в Криму.

За даними правоохоронців, найбільш вірогідна версія цього нападу – пограбування. Зараз міліція розглядає можливість порушення кримінальної справи за цією статтею.

Веб-майстер і координатор інтернет-видання "Кримська лінія" Дмитро Пожидаєв, який отримав внаслідок нападу групи схожих на скінгедів осіб серйозну черепно-мозкову травму, припустив, що напад на нього пов''язаний з його професійною діяльністю і тим, що видання публікувало різко критичні матеріали про деяких місцевих політиків.

Таку ж версію висунула Кримська асоціація вільних журналістів, яка у своїй заяві висловила стурбованість тим, що останнім часом на півострові почастішали факти нападів на працівників засобів масової інформації.
XS
SM
MD
LG