Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Верховній Раді виступили керівники силових відомств стосовно останніх подій у місті Мукачевому Закарпатської області


Голова Служби безпеки України Ігор Смешко наголосив, що його відомство мало інформацію про підготовку протиправних дій під час виборів і тричі інформувало про це Міністерство внутрішніх справ.

Голова Служби безпеки України Ігор Смешко наголосив, що його відомство мало інформацію про підготовку протиправних дій під час виборів і тричі інформувало про це Міністерство внутрішніх справ. За словами керівника СБУ, події у Мукачевому не сприяють позитивному іміджу України і є загрозою національній безпеці держави.

Міністр внутрішніх справ Микола Білоконь повідомив депутатам, що вже є підозрювані у здійсненні хуліганських дій у Мукачевому.

Микола Білоконь: “Зареєстровано 7 заяв та повідомлень про події кримінального характеру. У тому числі 4 заяви про хуліганські дії, зокрема, побиття народного депутата Поліщука та про перешкоджання громадянам у здійсненні виборчих прав. В результаті оперативно розшукових заходів та слідчих дій на цей день встановлені кілька осіб, які можуть бути причетні до вчинення цих злочинів. І я думаю, що до 1 травня Генпрокуратура поінформує про розкриття цих злочинів”.
XS
SM
MD
LG