Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Грузії Зураб Жванія сьогодні відкинув російську критику щодо підходів Грузії до проблеми сепаратизму в автономії Південна Осетія


Жванія також сказав, що неодноразово в Грузії чинилися перешкоди у стабілізації , боротьбі з контрабандою, встановленню контрольно-пропускних пунктів до грузинської території. Офіційний представник Тбілісі запитав, чому зовнішні сили втручаються у цю проблему.

Жванія також сказав, що неодноразово в Грузії чинилися перешкоди у стабілізації , боротьбі з контрабандою, встановленню контрольно-пропускних пунктів до грузинської території. Офіційний представник Тбілісі запитав, чому зовнішні сили втручаються у цю проблему. Грузія послала у понеділок на територію Південної Осетії додаткові сили після того, як представники російських миротворчих сил заявили, що планують зняття контрольно-пропускних пунктів довкола грузинських населених пунктів. Ситуація досить скоро розрядилася , коли російська сторона повідомила, що не планує знімати ці пункти і грузинські війська були відведені назад.

Російський міністр закордонних справ Сергій Лавров висловив невдоволення діями грузинської сторони.

Грузинський прем’єр Зураб Жванія сказав сьогодні на це, що Грузія вправі використовувати свої військові сили, як це необхідно на її власній території.
XS
SM
MD
LG