Доступність посилання

ТОП новини

Ґюнтер Фергойґен сказав, що Євросоюз зараз не бачить для України можливості членства


На прес-конференції у Празі у четвер він заявив: “Ми вже чітко сказали, що в контексті наших відносин з Україною в наших планах її вступу немає , це не означає, що його не може бути в планах самої України. Ми ж пропонуємо Україні політику сусідства, ми пропонуємо Україні дуже амбітний план дій. Це, звичайно, означає, що Україна дедалі більше зближатиметься з нами”.

Ґюнтер Ферхойґен
На прес-конференції у Празі у четвер він заявив: “Ми вже чітко сказали, що в контексті наших відносин з Україною в наших планах її вступу немає , це не означає, що його не може бути в планах самої України.

Ми ж пропонуємо Україні політику сусідства, ми пропонуємо Україні дуже амбітний план дій. Це, звичайно, означає, що Україна дедалі більше зближатиметься з нами”.

Комісар Європейського Союзу з питань розширення закликав Україну почати рухатися в бік ЄС.

Ґюнтер Фергойґен: “Як я вже казав у своєму виступі, ми не зачиняємо двері, але ми не можемо робити обіцянки, яких ми не здатні виконати найближчим часом.

Із Україною ми розпочинаємо процес, ще відкрите питання, коли він закінчиться. Україна дуже амбітна. Найдовша подорож починається з першого кроку. Отож зробімо зараз ці перші кроки”.
XS
SM
MD
LG