Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок боїв в Інгушетії загинули 75 осіб, 68 поранені, повідомили кореспонденту радіо “Свобода” в адміністрації президента республіки Мурата Зязикова


Президент Росії Володимир Путін, перебуваючи учора в Інгушетії, пообіцяв знайти і ліквідувати організаторів цих нападів.

Влада Інгушетії заявляє, що ситуація нормалізувалася, жодних збройних сутичок.

У Республіці сьогодні почалася триденна жалоба за жертвами нападів позаминулої ночі, коли чисельний загін моджахедів напав на місто Назрань та станиці Слепцовську і Карабулак.

Президент Росії Володимир Путін, перебуваючи учора в Інгушетії, пообіцяв знайти і ліквідувати організаторів цих нападів.

Москва звинувачує у цьому чеченських бойовиків. Речник лідера чеченських повстанців Аслана Масхадова заперечив причетність чеченських бойовиків до атак в Інгушетії.

Російський президент Путін учора під час зустрічі з президентом Республіки сказав: “З огляду на те, що тут відбувається, федеральний центр зробив недостатньо для того, щоб захистити республіку. Тому я вже дав відповідні розпорядження у Москві, і повідомляю тут : в Назрані буде розташований полк внутрішніх військ, разом з Міністерством оборони в аеропорту мають бути проведені заходи з посилення безпеки”.
XS
SM
MD
LG