Доступність посилання

ТОП новини

Комітет Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією закидає Генпрокуратурі фальсифікацію обвинувачень проти Юлії Тимошенко


Лідера блоку звинувачують в організації дачі хабаря. Голова комітету Володимир Стретович з фракції "Наша Україна" вважає, що Тимошенко переслідують з політичних причин.

Лідера блоку звинувачують в організації дачі хабаря. Голова комітету Володимир Стретович з фракції "Наша Україна" вважає, що Тимошенко переслідують з політичних причин. Володимир Стретович: "У слідства немає доказів, що цей факт мав місце і його кваліфікація як замах, оскільки немає самого предмету хабаря, отих пресловутих 125 тисяч, їх не пронумеровано, їх не проафішовано, яка кількість, яким номіналом, і де вони взагалі знаходяться. Взагалі дивує ситуація, що 8-го червня була порушена кримінальна справа, а вже 10 червня Генеральний прокурор підтримав подання, яке було підготовлене слідчим. За два дні провести таку кількість слідчих дій, не здійснивши дослідчої перевірки, і оцей темп шалений якраз і насторожує." Раніше Генпрокуратура України закликала Верховну Раду дати згоду на притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності. За словами Генпрокурора Васильєва, слідство довело три епізоди передачі грошей суддям, щоб вони закрили справи щодо корпорації "Єдині енергетичні системи України".
XS
SM
MD
LG