Доступність посилання

ТОП новини

У неділю, 4 липня о 12.00 на Співочому Полі у Києві відбудеться мітинг на підтримку Віктора Ющенка, який цього дня подасть до Центральної виборчої комісії документи про реєстрацію його кандидатом на посаду Президента


Планується, що в акції візьмуть участь представники з усіх міст і сіл України. Всього в країні нараховується 35 тисяч населених пунктів. Згідно “Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів Президента України 31 жовтня 2004 року”, саме 4 липня починається етап висування кандидатів у президенти

Планується, що в акції візьмуть участь представники з усіх міст і сіл України. Всього в країні нараховується 35 тисяч населених пунктів.

Віктор Ющенко вже заявив про своє рішення йти на вибори шляхом самовисування, згідно Закону України “Про вибори Президента України”. Ющенко також зауважив, - “ я вирішив йти на вибори шляхом самовисування, оскільки мою програму окрім партій Блоку “Наша Україна” підтримує широке коло політичних і громадських організацій.”

Віктор Ющенко переконаний, що “головна боротьба відбуватиметься не між представниками різних політичних сил, а між кандидатом від влади і представником народу.”

Згідно “Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів Президента України 31 жовтня 2004 року”, саме 4 липня починається етап висування кандидатів у президенти.
XS
SM
MD
LG