Доступність посилання

ТОП новини

На третій день президентської виборчої кампанії в Україні вже відомі імена 9-х кандидатів


Це лідер блоку “Наша Україна” Віктор Ющенко, який йде на вибори шляхом самовисунення. Кандидатуру чинного прем”єр-міністра Віктора Януковича висунула Партія регіонів, яку він очолює. Комуністична та Соціалістична партії висунули своїх лідерів кандидатами у президенти Петра Симоненка та Олександра Мороза. Іще 4 політичні партії назвали кандидатами на президентську посаду своїх лідерів

Це лідер блоку “Наша Україна” Віктор Ющенко, який йде на вибори шляхом самовисунення. Кандидатуру чинного прем”єр-міністра Віктора Януковича висунула Партія регіонів, яку він очолює.

Комуністична та Соціалістична партії висунули своїх лідерів кандидатами у президенти Петра Симоненка та Олександра Мороза.

Іще 4 політичні партії назвали кандидатами на президентську посаду своїх лідерів:

Від Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко, від Ліберально-демократичної партії названий Ігор Душин і від Слов’янської партії Олександр Базилюк. Всеукраїнське політичне об’єднання “Єдина Родина” висунуло на вибори президента свого лідера Олександра Ржавського.

У Луганську на з''їзді Народної партії вкладників і соціального захисту кандидатом на президентську посаду висунули свого лідера - Владислава Кривобокова.
XS
SM
MD
LG