Доступність посилання

ТОП новини

Сергій Соболєв: Влада порушує закон про вибори, проштовхуючи Януковича.


Сергій Собуцький

Народний депутат Сергій Соболєв повідомив, що "на підприємства Запорізької області масово почали надходити пакети документів з так званими проектами рішень на підтримку "єдиного" кандидата - Віктора Януковича".

Такі документи, зокрема, пропонують працівникам підприємств протокол загальних зборів, у якому на порядок денний виносяться питання про програму діяльності уряду та про кандидатів у Президенти України, а у підсумку зборів пропонується ухвалити рішення підтримати програму діяльності Кабінету міністрів України на сучасному етапі, а також підтримати висунення єдиного кандидата у Президенти України Януковича В.Ф.

"До цього пакету документів додається ще підписний лист і пряма вимога зібрати якомога більше підписів на підтримку Януковича", - зазначив народний депутат.

За його словами, такі дії влади, фактично, - подвійне порушення закону про вибори. "Адже згідно закону, заборонено збирати підписи на підтримку будь-якого кандидата у Президенти на виробництві, підприємствах, установах, організаціях будь-якої форми власності. Крім того, заборонений також тиск на підприємства будь-якої форми власності щодо підтримки того чи іншого кандидата", - повідомив Сергій Соболєв.

На його переконання, "своїми діями влада черговий раз засвідчує, що вона нічим не гидує, намагається шляхом залякувань створити атмосферу, в якій нібито тотально всі підприємства України підтримують бездарного господарника Януковича".

Прес-служба Центрального штабу Віктора Ющенка

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG