Доступність посилання

ТОП новини

СТАРТУЄ ПРОЕКТ “ОРГАНІЗАЦІЇ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА НА ШЛЯХУ ДО ВІДКРИТОСТІ ІНФОРМАЦІЇ: СПІЛЬНА СТРАТЕГІЯ”.


Сергій Собуцький

З 27 липня почав роботу проект “Організації громадянського суспільства на шляху до відкритості інформації: спільна стратегія”, присвячений президентським виборам в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, це спільний проект Українського незалежного центру політичних досліджень, газети “Україна молода” та інтернет-видання “Телекритика”, який триватиме 5 місяців.

Один з організаторів проекту, редактор газети “Україна молода” Михайло ДОРОШЕНКО розповів, що мета проекту - максимально повно і об’єктивно висвітлити позиції та програми всіх кандидатів на пост Президента України.

У рамках проекту в Інтернеті відбуватимуться чат-конференції, під час яких виборці зможуть безпосередньо поспілкуватися з кандидатами у Президенти та відомими політиками. До участі в інтернет-спілкуванні будуть запрошені Віктор ЮЩЕНКО, Віктор ЯНУКОВИЧ, Анатолій КІНАХ, Петро СИМОНЕНКО, Олександр МОРОЗ, а також представники Центральної виборчої комісії України.

Як повідомили організатори, планується 7 інтернет-конференцій, 2 з яких відбудуться в серпні.

Крім того, Український незалежний центр політичних досліджень презентував перший випуск інформаційно-аналітичного видання “Твій вибір’2004” про життєвий та професійний шлях кандидатів на пост Президента України.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG