Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат на президента України, лідер блоку «Наша Україна» Віктор Ющенко закликав офіцерів Збройних сил України дати відсіч намаганням провладних сил незаконно скористатися механізмом службової субординації й нав’язати їм недемократичний вибір під час голосування на президентських виборах


У заяві Ющенка, що її поширила в вівторок прес-служба його центрального виборчого штабу, кандидат пообіцяв у разі обрання президентом посилити соціяльний захист військовослужбовців і довести його до європейських стандартів.

У заяві Ющенка, що її поширила в вівторок прес-служба його центрального виборчого штабу, кандидат пообіцяв у разі обрання президентом посилити соціяльний захист військовослужбовців і довести його до європейських стандартів. Ющенко нагадав, що саме фракція «Нашої України» голосувала проти «не забезпеченого фінансовими ресурсами скорочення армії» й виступила за «ліквідацію диспропорцій у пенсійному забезпеченні військовослужбовців». Ющенко також ґарантує забезпечення офіцерів і прапорщиків житлом і перенавчання й створення робочих місць для віх, хто звільняється.
XS
SM
MD
LG