Доступність посилання

ТОП новини

Партії, блоки і громадяни завершили висування кандидатів у Президенти.


Станом на 18:00 27 липня ЦВК зареєструвала 15 кандидатів.

Як повідомляло агентство, 6 липня ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти лідера політичного об''єднання "Єдина родина" Олександра Ржавського, лідера блоку партій "Наша Україна", самовисуванця Віктора Ющенка, лідера Соціалістичної партії Олександра Мороза, прем''єр-міністра, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

8 липня ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти лідера Комуністичної партії Петра Симоненка, лідера Слов''янської партії Олександра Базилюка, лідера Прогресивної соціалістичної партії Наталію Вітренко.

13 липня ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти лідера Комуністичної партії робітників і селян Олександра Яковенка і лідера партії "Народний рух за єдність" Богдана Бойка.

15 липня ЦВК зареєструвала лідера Партії промисловців і підприємців Анатолія Кінаха.

20 липня ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти лідера "Організації українських націоналістів в Україні" Романа Козака і лідера громадської організації "Братство" Дмитра Корчинського.

22 липня ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти лідера партії "Громадський контроль" Василя Волгу, депутата Верховної Ради Леоніда Черновецького і лідера партії "Нова сила" Юрія Збітнєва.

3 липня Україна розпочала кампанію з виборів Президента.

Відповідно до календарного плану проведення виборів Президента, партії і блоки, а також громадяни повинні були висунути кандидатів на посаду Президента з 4 до 27 липня, реєстрація кандидатів на посаду Президента закінчується 6 серпня.

Українські Новини

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG