Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні одесити пікетували міське управління охорони здоров''я з вимогою припинити тиск на медичних працівників, яких змушують підписуватися та збирати підписи за кандидата на пост Президента України Віктора Януковича


Про різні порушення під час збору підписів на підтримку кандидатів говорять і в Комітеті виборців України.

Про це повідомляє прес-служба Центрального штабу Віктора Ющенка. Одесити планують триденну акцію пікетування основних джерел адмінресурсу.

Про різні порушення під час збору підписів на підтримку кандидатів говорять і в Комітеті виборців України.

Речник КВУ Олександр Черненко: “Ми зараз отримуємо сигнали з багатьох регіонів України про використання службового становища для збору підписів на користь кандидата Януковича. Це роблять як посадові особи , чиновники місцевої влади, так і керівники підприємств, установ, не обов’язково державних. Тобто погрожують певними санкціями: позбавленням преміальних, погрожують звільненням. Ми зараз збираємо цю інформацію, у нас вже є певні і відеосвідчення, і документальні свідчення. Я думаю, що по певних справах ми навіть будемо чинити якісь юридичні кроки”.

Прес-секретар глави уряду Віктора Януковича спростовує інформацію про примусовий збір підписів на підтримку кандидата у президенти від влади.

Речниця прем’єра Ганна Герман: “Віктор Янукович, як ніхто, зацікавлений в чесних і прозорих виборах. І кожного дня, не буває і дня, коли би він не повторював про те, що вибори повинні бути демократичні і прозорі. Боронь Боже когось до чогось змушувати. Віктор Янукович повторює це кожного дня, але на місцях можливі різні випадки: застав дурня Богу молитися, так і він і лоб розіб’є. Віктору Януковичу невигідно насамперед через те, що він має сили і має можливості перемогти в чесній боротьбі”.
XS
SM
MD
LG