Доступність посилання

ТОП новини

Леонід Черновецький пропонує свою фінансову допомогу Міністерству закордонних справ.


Кандидат на посаду Президента України, народний депутат України Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ пропонує свою фінансову допомогу Міністерству закордонних справ у забезпеченні присутності представників кандидатів у Президенти України на виборчих дільницях за рубежем.

Про це УНІАН повідомила прес-секретар Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО Катерина ШАПОВАЛ.

Як наголошується в повідомленні, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ «вельми скептично» ставиться до заяв українського МЗС щодо того, що українці, які нелегально перебувають за кордоном, зможуть без проблем проголосувати на виборах Президента України 31 жовтня.

На думку Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, нелегали просто не прийдуть до українських представництв міністерств, бо не «довіряють нашим дипломатам».

Також Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ закликає всіх кандидатів у Президенти України провести спільний круглий стіл», на якому обговорити «проблему фальсифікації виборів Міністерством закордонних справ». «МЗС, за допомогою своїх співробітників, багато хто з яких працює «під дахом» СБУ, цілком здатний сфабрикувати «масову явку виборців», голоси яких буде приписано кандидатові, якого бажає влада», - вважає Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

Кандидат у Президенти переконаний, що тема сучасних остарбайтерів обговорюється напередодні президентських виборів не випадково. За його словами, «порушуючи це питання, представники влади в Україні хочуть переконати західних спостерігачів у своєму демократизмі, водночас ведучи підготовку до грандіозної фальсифікації». Адже контролю за дотриманням виборчого законодавства поза територією держави, - переконаний Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, - практично не буде, а нелегалів-українців за кордоном, за неофіційними даними, близько 7 млн. чоловік.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG