Доступність посилання

ТОП новини

ЮЩЕНКО НАГОЛОШУЄ, ЩО ПРАЦЮВАВ І ПРАЦЮЄ ВИКЛЮЧНО З ЧЕСНИМИ БІЗНЕСМЕНАМИ ТА БІЗНЕС-СТРУКТУРАМИ.


Кандидат в Президенти України Віктор ЮЩЕНКО наголошує, що завжди працював і продовжує працювати виключно з чесними бізнесменами та бізнес-структурами.

Про це він сказав сьогодні в інтерв`ю журналістам в Одесі, відповідаючи на запитання з приводу того, чим відрізняються олігархи, з якими він співпрацює, від олігархів, проти яких виступає у своїх промовах.

Зокрема, В.ЮЩЕНКО сказав: "Ці байки я чую вже 8-10 місяців. Для мене не є проблемою, що в Україні є багаті, а для мене є проблемою, що в Україні є бідні". Він наголосив, що переконаний: бізнес-структури, з якими він співпрацює, свої капітали заробили чесним шляхом в рамках чинного законодавства. "Цей бізнес, малий та середній, зараз вимагає особливої уваги – мені набридло носити хабарі владі центральній або місцевій. Я хочу стабільності, щоб в державі працювали закони, перед якими всі рівні – навіть МЕДВЕДЧУК, СУРКІС чи хтось інший", - сказав лідер "Нашої України".

Говорячи про своє оточення, В.ЮЩЕНКО висловив переконання, що ці бізнесмени, "крім одних клопотів, нічого не отримують". "Вони жодного разу не спекулювали державним статусом, або статусом державного службовця, щоб заробляти більше", - наголосив він. За словами В.ЮЩЕНКА, зараз щодо структур, які так чи інакше співпрацюють з "Нашою Україною", порушено 67 кримінальні справи, які тягнуться роками, проте жодного порушення закону так і не встановлено. "Роками нічого не можуть зробити з людьми, які працюють прозоро і чесно", - сказав він. Як наголосив В.ЮЩЕНКО, "мені злочинці біля себе не потрібні. Я самодостатня людина, створив себе сам, йшов кар''єрами банкіра чи прем''єр-міністра – і я це робив без бандитів".

"Я на "сходняки" не ходив ніколи", - сказав кандидат у Президенти, додавши, що поділяє Україну "на бандитів і не бандитів".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG