Доступність посилання

ТОП новини

Представники Молодіжного націоналістичного конгресу повернулися з Республіки Польщі, де відновлювали могили вояків армії Української Народної Республіки


Молодь впорядковувала цвинтар села Чапьорне, де під час Другої світової війни могили 500 вояків були зрівняли із землею та збирали історичні факти про вояків, спілкувалися із харцерами, польськими скаутами. Польська влада ставилася до акції прихильно. Одну з вулиць, яка веде до цвинтаря, перейменували в Українську.

Як повідомив голова Рівненської обласної організації Молодіжного націоналістичного конгресу Василь Ящук, близько 30 представників молодіжних патріотичних організацій України провели поблизу польського міста Каліша таборування “Пам’ять без кордонів”. Молодь впорядковувала цвинтар села Чапьорне, де під час Другої світової війни могили 500 вояків були зрівняли із землею та збирали історичні факти про вояків, спілкувалися із харцерами, польськими скаутами. Польська влада ставилася до акції прихильно. Одну з вулиць, яка веде до цвинтаря, перейменували в Українську.
XS
SM
MD
LG